Vlog: 10 biotechaandelen voor de lange termijn

In de afgelopen tien jaar leverde de SPDR S&P Biotech ETF, die posities inneemt in meer dan 100 biotechaandelen, bijna twee keer meer op dan de S&P 500-index. Voor beleggers die op zoek zijn naar een manier om de markt op de lange termijn te verslaan, zijn biotechaandelen een redelijk goede optie.

Sommigen zijn terughoudend ten aanzien van biotechaandelen. Die houding komt gedeeltelijk voort uit het feit dat honderden kleine biotechbedrijven niet rendabel zijn en geen goedgekeurde producten hebben. Maar er zijn ook aardig wat grote bedrijven die aanzienlijke winsten genereren en meerdere geneesmiddelen op de markt hebben.

De tien grootste biotechs genereren samen meer dan 50 miljard dollar aan jaarwinsten en ruim 200 miljard dollar aan omzet. The Motley Fool zette op een rij wat beleggers moeten weten over deze grootste biotechaandelen.

Lees verder op Belegger.nl>

Bekijk ook:

Meer van dit soort tips? Volg Bull Up op: Facebook, Twitter, LinkedIn en/of Instagram.

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
juli 01 13:00 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen