4 kansen die minder dan 2 euro kosten

In Amsterdam staan slechts 4 aandelen genoteerd met een koers van minder dan 2 euro. Ze kunnen alle 4 als eeuwig durende opties worden gezien.

Pharming noteert 1,20 euro. De koers/winst van 21,2 is niet hoog. Het aandeel heeft wel moeite om de index te volgen gezien de bèta van 0,92. De onderneming is actief als farmaceutische producent, waarbij de juiste ontdekking voor een winst- en koersknal kan zorgen.

BAM behoort net als de andere bouwers op Beursplein 5 in het hoekje van de kneuzen. Al deze bedrijven hebben zich vertilt aan grote projecten. Infrastructuur zal een van de aanjagers van de economie zijn. Op 1,61 euro is een prachtige gok.

PostNL zou volop moeten kunnen profiteren van de explosieve groei van online-aankopen en de daarbij horende pakketbezorging. Alleen is het huidige systeem niet op snelheid. Het systeem werkt nog net als decennia geleden: vandaag op de post (ofwel online besteld) en morgen bezorgd, maar dat werkt niet doordat mensen niet thuis zijn. Dat moet en kan anders. Op 1,77 euro koopwaardig voor de lange termijn en intussen hopend op een verfrissend modern management.

Ordina heeft op 1,86 euro veel weg van vergane glorie. Het ICT-bedrijf hoeft haar werkzaamheden niet te veranderen, maar de aanpak en daarbij horend imago is aan een flinke lik verf toe. Ga toch weg uit dat geestdodende Nieuwegein. Kies voor het hart van Utrecht of de Amsterdamse Zuid-As.

4 kansen die minder dan 2 euro kosten

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 26 08:24 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen