5 tips van topanalisten voor de lange termijn

Nu de wereld op weg is naar nog een jaar corona, moeten beleggers zich aanpassen aan veranderende macro-economische krachten en trends. Zowel de korte- als de langetermijnonzekerheid nemen toe. CNBC heeft daarom van vijf topanalisten volgens TipRanks een langetermijntip geselecteerd.

TIP! 5 aandelen voor de langere termijn!

Take-Two Interactive: Een software bedrijf voor mobiel gamen dat onlangs het bedrijf Zynga (bekend van FarmVille) wilde kopen. Het aandeel is sinds die aankondiging gedaald, maar analist Andrew Uerkwitz ziet er op de lange termijn wel toekomst in. Volgens hem kan het aandeel de $ 231 halen, op dit moment $ 152,58.

Dick’s Sporting Goods: Het Amerikaanse detailhandelsbedrijf in (je raad het al) sportartikelen noteert op dit moment $ 111,61. Sam Poser ziet het aandeel op de lange termijn de $180 halen en verwacht dat de winstverwachtingen van het 4e kwartaal worden overtroffen.

Cisco: Was gespecialiseerd in routers, levert nu internet en netwerk apparatuur aan grote bedrijven. Het aandeel noteert nu $ 61,36, analist Ivan Feinseth verwacht dat het aandeel naar de $ 73 kan stijgen op de langere termijn. Het bedrijf heeft hun dividenden de afgelopen 10 jaar ieder jaar verhoogd en in februari zit er nog een verhoging aan te komen.

Microsoft: Wie kent het niet? De techgigant doet het, op innovatiegebied, beter dan Apple volgens Elske Doets en Ronnie Overgoor tijdens het BNR Ondernemerspanel van 14 jan. Technologie-analist Ives van Wedbush ziet het aandeel mede dankzij de Azure clouddiensten de $ 375 halen. Het aandeel noteert op dit moment $ 310,20.

Zscaler: Een ‘cloudgebaseerd informatiebeveiligingsbedrijf’. Analist Alex Henderson ziet veel potentie in dit bedrijf en denkt dat het aandeel de markt kan verslaan ondanks de rente stijging. Het aandeel is fundamenteel sterk en staat op dit moment op de $ 254,74. Anderson ziet de koers stijgen naar de $ 418!

Wil je meer weten over de analisten en hun analyse?

Lees de gehele analyse hier!

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
januari 18 14:09 2022 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Belegger.nl

Toon meer artikelen