Vlog: 5 Toppers binnen AEX en AMX

Wat hebben Corbion, Adyen en Prosus met elkaar gemeen?

Alle 3 de aandelen kunnen met meer dan 20% dalen naar hun steun. Alle aandelen uit de AEX en AMX zijn vandaag met MetaStock gescand. De drie aandelen staan tegenover Wolters Kluwer, Vopak, Ahold Delhaize en DSM die minder dan 5% zijn verwijderd van het door MetaStock berekende steunniveau.

Toppers

Extra aandacht verdienen AkzoNobel, Altice, Boskalis, Fagron, Heineken, Philips en Randstad. De koersen van deze aandelen staan een fractie boven de weerstand. Het kan wijzen op een doorbraak. Dan zouden dit de trekpaarden zijn van de nieuwe opgaande beweging. De doorbraak betekent ook dat de andere aandelen dan snel zullen volgen. De Top-5 aandelen met de meeste potentie zijn dan BeSi, ASMI, Fugro, ABN Amro en BAM.

5 Toppers binnen AEX en AMX

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
mei 19 08:48 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen