7 aandelen om te kopen in een vlakke markt

In negentien maanden is de S&P 500-index nergens heen gegaan. Dat is geen toeval. De handelsoorlog tussen de VS en China heeft een vlakke markt gecreëerd.

7 aandelen om te kopen in een vlakke markt

Eind januari 2018 kondigde de president Trump importtarieven aan voor zonnepanelen en wasmachines uit China, waarmee de handelsoorlog tussen de VS en China officieel werd afgetrapt. En zolang beleggers geen duidelijkheid hebben over hoe de handelsoorlog zal eindigen, zal de aandelenmarkt waarschijnlijk vlak blijven.

Om toch geld te verdienen in een vlakke markt moeten beleggers op drie zaken letten. Ten eerste, zoek naar aandelen die in deze vlakke markt sterk zijn gestegen. Ten tweede, zoek naar aandelen met minimale blootstelling aan de handelsoorlog. En tot slot, zoek naar aandelen met veel groeipotentieel op lange termijn.

Bekijk de aandelen op Belegger.nl>

Lees ook ‘Turbulentie voor koers Air France-KLM‘.

Nog geen lid van de Bull Up Beleggersclub? Klik hier om je gratis aan te melden en bekijk de voordelen.

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
september 09 13:21 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen