AEX kan meer dan 65 punten stijgen

De AEX (544,19) werkt toe naar een opgaande beweging die sterker zal zijn dan de stijging van ruim 65 punten in de periode december/februari.

Alleen is de chart niet in het voordeel van de opgaande beweging. De trend zit in de overgangsfase naar een daling en de steun van 520 is nog niet getest. De onzekere periode voor de AEX kan wat langer duren dan voor de Dow Jones ofwel het zal wat meer tijd kosten om de staartrisico’s te elimineren. Voor de Dow ligt die op een week en voor de AEX op circa 3 weken, zo blijkt uit de Forecast Cloud van MetaStock.

Andere punten die spelen zijn het dreigement van VS-president Trump om een ‘veto’ uit te spreken als de politici dwars blijven liggen om geld vrij te maken voor de bouw van een muur bij de grens met Mexico. Verder, het kan nog 3 tot 4 weken duren voordat een handelsverdrag tussen China en de VS is gesloten.

 

AEX kan meer dan 65 punten stijgen
Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
maart 15 00:44 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen