AEX weet het effe niet

De AEX gaat met een klein verlies aan de laatste handelsdag van de week beginnen. Ook andere Europese beurzen openen lager. De aandelenmarkten zijn het een beetje kwijt en wachten gespannen op de vergadering van de Amerikaanse Fed van volgende week.

Ander richtinggevend nieuws is er even niet. In Amerika komen er nog wel cijfers over het consumentenvertrouwen.

AEX weet het effe niet

Veel bedrijfsnieuws is er ook al niet. Unilever kwam wel met nieuws. Het concern heeft de ambitie om echt heel duurzaam te worden. De mogelijke overname van The Honest Company moet daarbij helpen. The Wall Street Journal meldt dat Unilever het concern, waar actrice Jessica Alban medeoprichter van is, over wil nemen. The Honest Company levert via internet milieuvriendelijke gezondheidsproducten en heeft een geschatte waarde van 1,7 miljard dollar. Het aandeel Unilever noteert 40,62 euro in Amsterdam.

unilever
Unilever
Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
september 16 08:11 2016 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen