Afbrokkelende koersen Amerika

De Amerikaanse markten blijven op zoek naar lagere niveaus. In de premarket stonden de indices duidelijk onder druk met een daling van de S&P met 0,29%, een verlies voor de Nasdaq van 0,19% en een minnetje voor de Dow Jones van 0,15%. Het is nu zaak om de correctie gecontroleerd te laten verlopen, dus zonder dat paniek uitbreekt onder de haussiers. Het kan geen kwaad om hausse- posities te blijven afschermen.

De Nasdaq (6.750,05) laat een aanhoudende daling van de RSI zien. Dat is een aanwijzing dat de lucht uit de markt verdwijnt. Het zou goed zijn als dit gepaard gaat met een korte periode van dalende koersen. Koopjesjagers worden dan uitgenodigd om weer in de markt te stappen.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
november 10 14:43 2017 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen