Ahold Delhaize op toplijst Bryan Garnier

Investeringsbank Bryan Garnier heeft Ahold Delhaize in de categorie Food Retail op de favorietenlijst gezet. Dat gaat ten koste van het Franse Carrefour.

De veerkracht van het Nederlands-Belgische foodconcern onder de moeilijke marktomstandigheden wordt geprezen. Volgens Bryan Garnier is er haast geen blootstelling aan slecht presterende opkomende markten. Ook merken de analisten op dat het bedrijf meer zicht biedt op de operationele prestaties in 2017 dan sectorgenoten.

Ahold Delhaize beschikt volgens Bryan Garnier over een van de beste vrije kasstromen in de sector. De fusie zorgt er bovendien voor dat door kostenbesparingen en dat is handig in een bedrijfstak die weinig groei meer vertoont.

Het aandeel kan gesteund worden door het aangekondigde aandeleninkoopprogramma van 1 miljard euro in 2017.

Bryan Garnier handhaafde het advies Kopen voor Ahold Delhaize met een koersdoel van 24 euro. In Amsterdam noteer het aandeel 19,86 euro.

aholddelhaize040117

Lees hier het hele artikel

  Categories:
januari 04 15:34 2017 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen