Ahold Delhaize wint aan aantrekkelijkheid

Ahold Delhaize zal morgen de kwartaalcijfers publiceren. Gewroet zal worden naar de ontwikkelingen bij Bol.com, omdat de online-activiteiten een stormachtige groei hebben meegemaakt en de komst van Amazon door beleggers als een bedreiging wordt gezien voor de expansie.

Ahold Delhaize noteert 22,40 euro. Positief is vooral de ontwikkeling van de trend. De zijwaartse beweging, waarvan al een jaar sprake is, is toe aan een stijging. De risico’s lijken beperkt op basis van deze trendmatige ontwikkeling.

Anderen bekeken ook: Top 5 favoriete aandelen

Fundamenteel is het aandeel niet duur met een koers/winst van 14,6. Op zwakke dagen zouden puts kunnen worden geschreven, vooropgesteld dat men het op levering kan laten aankomen.

Ahold Delhaize wint aan aantrekkelijkheid

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
februari 11 14:00 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen