Apple hoort er weer helemaal bij

Apple loopt met AI wat achter de feiten aan, maar met het gisteren gepresenteerde Apple Intelligence moet dat veranderen. Apple hoort er weer helemaal bij.

Het betekent een nieuwe fase voor de hardware van het bedrijf. Het AI-platform onderscheidt zich van andere door privacy hoog in het vaandel te houden en door gebruiksvriendelijkheid. Het taalmodel ChatGPT komt beschikbaar op iPhone, iPad en Mac. Beleggers waren niet echt onder de indruk van de plannen van Apple. Het aandeel daalde zo’n 2% op het nieuws, maar dat zien we wel vaker als Apple nieuwe producten heeft aangekondigd.

Apple noteert in België 180,54 euro. Het aandeel wint sterk aan aantrekkelijkheid als de koers beneden de 175 euro komt.

Apple hoort er weer helemaal bij

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 11 11:23 2024 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen