ArcelorMittal kan met nog 21% omhoog

ArcelorMittal heeft ruimte voor een stijging tot boven de 7,10 euro, een plus van 21% vanaf het huidige niveau van 5,87 euro.

Dat wordt onderstreept door de ontwikkeling van het resultaat. In het tweede kwartaal steeg de omzet van 12,4 miljard dollar naar 14,7 miljard dollar, verdubbelde het bedrijfsresultaat op 1,8 miljard dollar en werd een winst behaald van 1,1 miljard dollar (inclusief een bate van 800 miljoen dollar) tegen een verlies van 416 miljoen over het eerste kwartaal.

Topman Lakshmi Mittal zei in een toelichting “voorzichtig optimistisch” te zijn over de ontwikkelingen op de staalmarkten in de rest van het jaar. De afzet van staal steeg het afgelopen kwartaal met 2,9%.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
juli 29 13:12 2016 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen