ArcelorMittal: tijd voor een correctie op een correctie

ArcelorMittal maakte gisteren een zijwaartse beweging met een verlies van 0,13% op 15,38 euro.

Investtech: “Het aandeel is hiermee voor de zevende dag achter elkaar gedaald. Sinds het verkoopsignaal van een rechthoek patroon zeven maanden geleden, is het aandeel 37,56% gedaald.” Wellicht tijd voor een correctie op een correctie.

De koers staat nog geen 20 cent boven de low van oktober 2016, maar de charttechnische omstandigheden zijn beduidend beter dan toen met een lage RSI en een koers die onderin de bandbreedte staat. De koerstrend laat momenteel een duidelijk verbetering zien. Het mag charttechnisch niet worden uitgesloten dat de koers van ArcelorMittal op weg is naar de vorige belangrijke top van 30 euro, wat zou neerkomen op bijna een verdubbeling van de huidige koers. Die opmars zal een stuk gemakkelijker en sneller gaan als de handelsspanningen verminderen of verdwijnen.

ArcelorMittal: tijd voor een correctie op een correctieBekijk ook:
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
mei 15 11:25 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen