ASML en ING tegenover Altice en ArcelorMittal

Het vertrouwen van particuliere beleggers is door de slecht verlopen decembermaand flink gedaald, maar desondanks is nog steeds een meerderheid voorzichtig positief over de vooruitzichten van de beurs.

Dat blijkt uit de nieuwe BinckBank Beleggersbarometer. Het voor beleggers ongunstige einde van 2018 zorgde ervoor dat de beleggersbarometer in januari is gedaald tot +2,7 (op een schaal van -10 tot +10), ofwel het laagste punt in twee jaar tijd. De meeste beleggers verwachten dat de AEX de komende maanden toch weer licht kan gaan stijgen. ASML en ING zijn daarbij op dit moment met afstand de favoriete aandelen. Altice en ArcelorMittal voeren de lijst met bij voorkeur te verkopen effecten aan.

 

ASML en ING tegenover Altice en ArcelorMittal
Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
januari 14 03:51 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen