BeleggersFair 2018 van start gegaan

Met een ferme gongslag is deze vrijdagochtend om 9.30 uur de BeleggersFair 2018 van start gegaan. Duizenden beginnende én gevorderde beleggers en meer dan vijftig financiële zwaargewichten treffen elkaar vandaag in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Als aan het eind van de dag de BeleggersFair voorbij is, zijn beleggers helemaal bijgepraat. Ze weten dan echt waar ze in kunnen beleggen in 2019.

BeleggersFair 2018 van start gegaanHet thema van dit jaar, ‘Geef uw kennis én vermogen een boost’, trekt beleggers, maar ook mensen die nadenken over beleggen naar het Damrak. De hele dag door geven goeroes als Martine Hafkamp, John Beijer, Geert-Jan Nikken en Nico Bakker Gouden Tips.

Ook interessant is het plenaire programma waarin, onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen, onder meer Nico Klene (ABN Amro), Dominique Dijkhuis (AFM), Elwin de Groot (Rabobank), Bob Homan (ING) en vermogensplanner Michiel van Vugt (FVP) hun visie delen. Bovendien is er een panel impactbeleggen gevuld met experts en gaan René Reijtenbagh (BAN Nederland), Thomas Mensink (Golden Egg Check) en Tjarda Molenaar (NVP) met elkaar in discussie over het investeren in start-ups.

Verdieping

Voor wie echte verdieping wil zijn er diverse masterclasses. Onder andere Martijn Rozemuller (Think ETF’s | Van Eck), Peter Abma (OHV vermogensbeheer), Siegfried Kok (BNP Paribas OBAM) en Maarten Post (Stichting ZZP Nederland) laten hun licht schijnen over actuele beleggingsthema’s. Ook beleggen in hoogrentende mkb-leningen en duurzaam beleggen komen aan bod.

Verder zijn er – onder leiding van Groenhuijsen, Freek Tewes (Cash platform) en Karel Mercx – diverse korte talkshows met inspirerende gasten en interessante onderwerpen.

Cashcow Awards voor de beste financials

Wie is de beste broker, beleggingsexpert, online vermogensbeheerder en wie van hen mag met een Cashcow Award naar huis gaan? Op deze vragen reageerden ruim 1.800 beleggers! De Cashcow Awards is een initiatief van Cashcow.nl, Cash magazine en Bull Up Beleggersclub. De winnaars van 2018 worden vandaag bekendgemaakt.

1e Bitcoin Crypto Congres

Tevens kunnen bezoekers vanaf 12.15 uur het 1e Bitcoin Crypto Congres bijwonen. De cryptowereld wordt opengebroken en crypto-profs belichten de branche op zo’n manier dat het toegankelijk is voor elke belegger. Er zijn o.m. talkshows en een masterclass waarin de successen, maar ook de verliezers aan bod komen.

Streaming

Wie niet in de gelegenheid is om bij de BeleggersFair aanwezig te zijn, kan toch onderdelen volgen via een stream op de site van de BeleggersFair via www.beleggersfair.nl/in-beeld/

Het Bitcoin Crypto Congres is online te volgen via bitcc.nl/inschrijven-livestream-bitcoin-crypto-congres/

De Week van de Belegger

De BeleggersFair is het sluitstuk van de Week van de Belegger die op 2 november van start ging. In deze week staat beleggen centraal voor een breed publiek om hen te informeren over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van beleggen.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
november 09 09:30 2018 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen