BeursInside: Waar Financiële Passie en Kennis Samenkomen

De tweede editie van BeursInside was een overweldigend succes met ruim 550 enthousiaste bezoekers van zowel BeursInside als de BeleggersFair, die zich onderdompelden in de wereld van beleggen, traden en crypto. Dit evenement bood een dag vol waardevolle inzichten, praktische tips en direct toepasbare kennis.

De dag was zorgvuldig opgebouwd rond drie kernthema’s die de huidige investeringstrends reflecteren: Beleggen, Traden en Crypto. Elk segment bood diepgaande masterclasses, scherpe debatten en waardevolle tips, alle gepresenteerd door een reeks vooraanstaande sprekers.

De dag begon het thema beleggen

De dag begon vroeg met de deuren die om 09:00 openzwierden. Deelnemers konden kiezen uit een scala aan masterclasses en debatten, geleid door vooraanstaande figuren uit de financiële wereld. De ochtend stond in het teken van beleggen, met diepgaande discussies over de toekomst van AI in beleggen en de vraag of dit een modegril is of een blik op de toekomst. De passie voor financiële fitheid was voelbaar, terwijl sprekers zoals Tim Nijsmans en Yoran Brondsema hun inzichten deelden over passief beleggen en hoe dit het financiële landschap vormgeeft.

Verder met traden

Naarmate de middag vorderde, verschoof de focus naar traden, waar de fijne kneepjes van valutahandel en de impact van bot- en copy trading op de markt werden ontrafeld door experts als Stefan Kneppers en Max van der Haagen. De passie voor de markt was palpabel, de energie elektrisch.

Meest volatiele topic: Crypto

De dag werd afgesloten met het meest volatiele maar ook het meest belovende thema: crypto. Een pittig debat over de duurzaamheid van cryptovaluta als financieel instrument werd gevoerd, waarbij de potentie van DeFi en NFT’s ter discussie werd gesteld. Namen zoals Raoul Esseboom van Cryptotakkies en Mike Hoogland van Bitkoning stonden centraal, terwijl zij hun visie op de toekomst van crypto deelden.

Bekijk BeursInside 2023 terug!

Voor diegenen die er niet bij konden zijn, biedt BeursInside nu de mogelijkheid om de volledige ervaring online te herbeleven. Alle sessies zijn zorgvuldig opgenomen en samengesteld in een videopakket dat beschikbaar is voor slechts €10. Dit geeft toegang tot een rijkdom aan informatie en de kans om te leren van de beste in de industrie, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Daarnaast biedt BeursInside een digitale goodiebag, vol met exclusieve aanbiedingen en bonussen die door de sprekers en standhouders zijn samengesteld. Van korting op toekomstige cursussen en boeken tot exclusieve toegang tot nieuwe beleggingstools – de goodiebag is een schatkist voor elke ambitieuze belegger.

De tweede editie van BeursInside mag dan voorbij zijn, de impact ervan zal nog lang voelbaar zijn. De verbindingen die zijn gelegd en de kennis die is gedeeld, zullen de deelnemers helpen om hun beleggingsdoelen te bereiken en hun financiële toekomst te vormen.

Bestel hier je Online BeursInside 2023 ticket!

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
november 13 15:51 2023 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Zita Chengadu

Toon meer artikelen