Bitcoin kan nog dit jaar 40% stijgen

Bitcoin kan in de komende maanden, nog voor het einde van het jaar, met 40% stijgen tot 6.000 dollar. Die uitspraak werd gedaan door Thomas Glucksmann, bestuurder bij Gatecoin, een beurs die cryptovaluta’s verhandeld.

Charles Hayter, CEO van CryptoCompare, houdt het op 5.000 dollar. De stijging wordt toegeschreven aan een toenemende vraag, regulatie, meer uitgiftes crypto’s voor financieringen van bedrijven en niet te vergeten een toenemende acceptatie doordat landen als Japan hun eigen cryptovaluta gaan uitgeven, de zogenaamde J-Coin.

Als alle landen dat voorbeeld volgen zullen er uiteindelijke crypto-paren ontstaan in plaats van valutaparen om in te handelen, zal de rol van de dollar als sleutelvaluta zijn uitgespeeld en neemt de kans op deflatie toe of misschien zelfs wel hyperinflatie. Charttechnisch gesproken is de Bitcoin nog verre van overbought en kan het prijsmomentum toenemen.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
oktober 04 06:36 2017 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen