BMO Global Asset Management versterkt Nederlands kantoor

BMO Global Asset Management heeft binnen het Nederlandse kantoor zowel een nieuwe Senior Manager als een Sales Director aangesteld. Uit de benoemingen blijkt het belang van het Nederlandse kantoor voor de activiteiten van BMO in Europa.

Bart van Merriënboer wordt Senior Manager in het Fiduciair-Managementteam van BMO Global Asset Management in Amsterdam. Bart is verantwoordelijk voor de selectie van beheerders van Private Assets en rapporteert direct aan Ernst Hagen, Executive Director Fiduciair Management bij BMO Global Asset Management.

Gerben Borkent is aangesteld als Sales Director. Gerben heeft uitgebreide ervaring met distributie en verkoop in heel Europa. Gerben werkte hiervoor bij TKP Investments, Russell Investments en ING Group. Hij rapporteert direct aan Rogier van Harten, Head of Institutional Distribution & Client Management Europe. Ook zijn standplaats is Amsterdam.

Rogier van Harten over de nieuwe aanstellingen: “Met deze benoemingen benadrukken wij niet alleen onze focus op fiduciair beheer, maar ook op onze voortdurende focus op het ontwikkelen en uitbreiden van onze activiteiten in Nederland. In een veranderend politiek landschap en toezichtskader in Europa zorgt BMO Global Asset Management er voor dat de vestiging in Amsterdam naadloze ondersteuning blijft bieden aan onze klanten in heel Europa.”

Het bericht BMO Global Asset Management versterkt Nederlands kantoor verscheen eerst op The Asset.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
januari 12 10:00 2018 Print dit artikel