Bram Voermans: Beurzen gaan binnenkort op zoek naar nieuwe dieptepunten

Een Corona vaccin zal niet snel gevonden worden. En ook al gaan landen uit lockdown, de werkloosheid is torenhoog, net als het aantal faillissementen. De beurs gaat nog flink dalen.

Wat is uw mening? Geef het hieronder aan!

Club poll

Beurzen gaan binnenkort op zoek naar nieuwe dieptepunten

Bekijk resultaten
Loading ... Loading ...
write a comment

1 Comment

  1. juni 30, 16:32 #1 James Bonds

    Oneens dat beurzen verder gaan dalen. Dit heeft er mee te maken dat de uitrol van een vacin(Waarschijnlijk het kandidaat- Oxford vaccin, zoals het er nu uit ziet) dichterbij komt. Op moment van aankondiging in september wordt het berekenbaar wat de schade zal zijn en zullen koersen van vooral banken, verzekeraars en vastgoed ontploffen.. Maar wat als het een maand of zelfs 2 maanden eerder wordt aangekondigd? Heb je net voor een Apennootjes prijs je aandelen verkocht, en BOEM!! AEX op 800 punten..(en denk niet dat niet onmogelijk is, herstellen van dividend=short squeeze shorters + pensioenfonds nemen hierdoor aandelen weer op + 40.000 particulieren extra (wachtrij De Giro = nog 30K) Nu verkopen is totaal de boot missen over een paar maanden of eerder..

    Reply to this comment

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 15 14:41 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bram Voermans

Bram Voermans is eigenaar van ElkeWeekGeld.nl. Daar bied hij abonnementen op zelf ontwikkelde optiesystemen aan. Daarnaast geeft hij optiecursussen.

Toon meer artikelen