Vlog: ‘Welke aandelen zijn hot en welke zeker not?’

Welke aandelen zijn hot en welke zeker not? Op 25 februari geeft Geert-Jan Nikken van TradeIdee namens Société Générale daarop antwoord tijdens het eerste dedicated onlinewebinar op CashcowTV: “De eerste twee maanden van 2021 zitten erop. Hoog tijd voor een eerste tussenbalans. Is de top in de AEX gezet? Welke aandelen zijn wel koopwaardig en welke niet.”

CashcowTV: ‘Welke aandelen zijn hot en welke zeker not?’CashcowTV is een nieuw initiatief van TRIPLE i, uitgever van financiële informatie. CashcowTV is een maandelijks terugkerend dedicated onlinewebinarformat dat de belegger tipt over kansrijke markten, beurzen en aandelen. Het geeft duiding en laat zien hoe u uw vermogen een boost kan geven. Minimaal 1 keer per maand zal in samenwerking met een partner een online webinar worden gegeven. Tijdens de online webinars kunnen direct vragen worden gesteld door gebruik te maken van de chat, kan er informatie worden aangevraagd, afspraken worden gemaakt en kan er worden geprofiteerd van leuke acties.

Op 25 februari om 20.00 uur start dit eerste dedicated webinar van CashcowTV met Geert-Jan Nikken. Tijdens het webinar ‘Welke aandelen zijn hot en welke zeker not?‘ wordt ruimschoots aandacht besteed aan de mogelijkheden om te beleggen met Turbo’s.

In deze en komende webinars geven specialisten hun visie, variërend van crypto tot rente en van koersversnellers tot aandelen. Webinars kunnen worden teruggezien op de Cashcow.nl. Een samenvattend redactioneel verslag wordt eveneens op Cashcow.nl gepubliceerd.

Wilt u zich alvast automatisch (gratis) laten inschrijven voor alle toekomstige webinars van CashcowTV? Dat kunt u aangeven tijdens uw inschrijving. U wordt dan via de mail op de hoogte gehouden van alle toekomstige webinars.

Schrijf u hier in

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
februari 25 08:31 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen