Vlog: Charttechnische positie voor AMG is enorm

AMG heeft een enorme koerssprong gemaakt. Er kan nog veel volgen.

Bij de AMX zien we hetzelfde als bij de AEX. Een beperkt aantal aandelen wordt gebruikt om de index naar een hoger niveau te tillen. Het is een tradersmarkt. Een fundamentele impuls gaat uit van de stijgende prijs van lithium, die sinds begin dit jaar is verdubbeld.

AMG (CO2-vermindering) steeg gisteren met 6,0% tot 31,66 euro. Het wordt verhandeld voor 19 keer de winst, wat gezien de bedrijfsactiviteiten en daarbij horende groeimogelijkheden niet duur kan worden genoemd.

Technisch is er ruimte voor een aanval op de vorige top van 35 euro. Volgens de principes van Elliott Wave hoeft het daar niet te blijven. Het koersdoel ligt dan in fase 3 van de opgaande beweging boven de 45 euro. Er kan dus nog heel veel gebeuren met het aandeel. De charttechnische positie voor AMG is enorm.

Charttechnische positie voor AMG is enorm

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
september 14 06:39 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen