Beste Vermogensbeheerder: Kroon op ons werk

We zijn er supertrots op dat we als Fintessa de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder in de wacht hebben gesleept. Het is een kroon op het werk waar wij iedere dag voor onze cliënten mee bezig zijn. Er spreekt ook vertrouwen uit in onze beleggingsvisie en ons beleggingsbeleid dat door de jaren heen heel consistent is. We laten ons immers niet leiden door de waan van de dag.

Wat volgens ons een consistent beleggingsbeleid is? Wij beleggen in aandelen van ondernemingen die financieel solide zijn en waarvan de vooruitzichten gunstig zijn. In de huidige tijd zijn dat ondernemingen die volgens ons sterker uit de crisis zullen komen of er zelfs nu al van profiteren. Als je namelijk denkt dat een onderneming aantrekkelijk is en blijft, is het niet slim om je te laten leiden door idiote marktbewegingen. Wij hollen voor onze cliënten dan ook niet met de kudde mee door in onzekere tijden allerlei putopties onder de portefeuilles te kopen of door veel liquide te zetten om dat vervolgens in ‘betere’ tijden weer te herinvesteren. De markt valt niet te timen en gelukkig is die behoefte veel kleiner bij een goed samengestelde effectenportefeuille. Iedere crisis gaat een keer voorbij. Sterker nog, 400 jaar beursgeschiedenis leert dat het altijd weer goed komt…

Beste Vermogensbeheerder: Kroon op ons werkTussentijds liquide gaan zetten en wachten tot het coronavirus de wereld uit is, is waarschijnlijk veel duurder dan in dit soort tijden rustig blijven zitten en hier en daar wat bakens te verzetten. De kans is immers groot dat de koersen in die gewenste ‘betere’ tijden flink hoger staan dan nu. Beleggen doe je voor de lange termijn en aan de basis van iedere beleggingsportefeuille ligt een persoonlijk plan. Dat gooien wij niet bij de minste of geringste onrust op de beurzen overboord.
Martine Hafkamp, Fintessa

Lees hier het hele artikel

juli 27 06:00 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen