De Gouden Tips van John Beijer

Beursgoeroe John Beijer (TurboTrends) gaf op de BeleggersFair in Amsterdam drie Gouden Tips: Aegon, ArcelorMittal en Fugro.

“Aegon heeft het zwaar. Recent bleek dat de solvabiliteit in ons land onder druk stond. Maar Morningstar heeft gezegd dat het aandeel op de huidige niveaus interessant is”, zo stelde Beijer. “De huidige dip zie ik als een goed koopmoment. Het biedt kansen voor de lange termijn.” Voor de verzekeraar heeft Beijer een koersdoel van 5,50 euro.

“ArcelorMittal is de laatste jaren onder druk komen te staan. Maar we denken dat het een ideale koopkandidaat is, gezien de aantrekkende vraag en de aantrekkende staal- en ertsprijzen.” Beijer heeft voor het staalbedrijf een koersdoel van 21,30 euro.

“Veel particulieren hebben Fugro in portefeuille, maar het aandeel is enorm afgestraft. Er was angst in de markt voor een herfinanciering en een emissie. We denken dat de bodemonderzoeker nu wel de bodem heeft bereikt. We verwachten dat het in 2020 een comeback gaat maken.” Het koersdoel van Beijer voor Fugro is 10,50 euro.

Voor hij aan zijn Gouden Tips begon, drukte Beijer de aanwezigen op het hart om de aandelenportefeuille te spreiden. “Dat is superbelangrijk”, aldus de analist.

Lees ook ‘Corné van Zeijl: Een terugblik in 2024‘.

 

write a comment

1 Comment

  1. oktober 08, 16:21 #1 Dirk-Willem

    ik ben het niet eens met de gouden tips.Aegon,arcelormittal en fugro staan op de Trend (9maanden) onder de OS line.Aegon staat er net boven OS line aegon (3,62), arcelor 12,68 en fugro 6,06.Elk hoogte punt van een korte opleving boven de OS line ligt lager en dus zijn deze aandelen voorlopig nog zeer gevaarlijk.KENNIS-GEDULD en TIMING is het vereiste.

    Reply to this comment

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
oktober 07 15:04 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen