Dick Garritsen: Cryptocurrency is een vorm van fraude

De CEO van JPMorgan beschouwt de cryptocurrency als een vorm van fraude. Eens of oneens? Geef uw mening en vul de onderstaande poll in!

Club poll

Cryptocurrency is een vorm van fraude

Bekijk resultaten
Loading ... Loading ...
write a comment

2 Comments

 1. september 19, 13:42 #1 Arjan

  Het is absolute geen vorm van fraude. Het is een decentrale superieure oplossing om betalingen uit te voeren en mensen controle over hun geld en betalingen te geven. De blockchain gaat echter veel verder dan de functie van betalingen to vervangen. Met smart-contracts wordt zo business 2.0 gerealiseerd waar transacties nagenoeg gratis zullen zijn en de rol van tussenpersoon (notaris, bankier, makelaar) wordt vervangen door de blockchain (decentrale grootboekrekening in de cloud)

  Reply to this comment
 2. september 20, 15:00 #2 The fish

  Bitcoin is ontstaan uit het darkweb verhaal. Gebaseerd op illegale materie en software. Illegale en frauduleuze zaken zijn dan ook inherent aan Cryptovaluta. Ook de mogelijkheid voor het aanhouden van zwart geld wordt hiermee gestimuleerd.

  Er komt een moment waarop de bitcoin opeens overnight niet meer zal bestaan door gereguleerde afschaffing hiervan. Er is dan ook een hele grote kans dat alle investeringen overnight opeens naar 0 worden gereduceerd. Houd hier terdege rekening mee bij bitcoin investeringen.

  De kans is zeer groot dat u sochtends wakker wordt, een bitcoin saldo van 0 euro hebt en hier nooit ook maar een cent van terug te zien.

  Reply to this comment

Geef een reactie

 
  Categories:
september 15 09:27 2017 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Dick Garritsen

Dick Garritsen vindt dat vermogensbegeleiding en -opbouw een centrale rol innemen binnen financiële planning met als invalshoek integraal risicomanagement. Hij werkt als directeur Wealth Management bij een landelijke organisatie, als voorzitter van de functiecommissie DSI-Vermogensplanner én voorzitter van Bull Up social media BeleggersClub, een onlineplatform waarop informatie, kennis en visie wordt gedeeld.

Toon meer artikelen