Disney sprookje voor haussiers

Disney steeg gisteren in de nabeurs met 6,6% tot 157,01 dollar op meevallende groeicijfers.

Beleggers vinden hoge waarderingen (36 keer voor Disney) als de cijfers worden gevoed door geen verzwakking van de groei. De verwachtingen voor het afgelopen kwartaal zijn overtroffen met een groei van het aantal abonnees voor de streamingdienst naar 129,8 miljoen van 118,1 miljoen een kwartaal eerder.

Het afgelopen kwartaal werd een winst behaald van 1,1 miljard dollar. De aangepaste winst per aandeel van 1,06 dollar lag flink boven de raming van 0,74 dollar. De omzet van 21,8 miljard dollar is bijna 10% meer dan verwacht.

Een jaar geleden noteerde het aandeel nog iets boven de 200 dollar. Terugkeer naar dat niveau lijkt geen sprookje, vooropgesteld dat de groei niet gaat tegenvallen.

Disney sprookje voor haussiers

( DIS: 157.01 +9.78 (+6.64%) (cnbc.com) )

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
februari 10 06:16 2022 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen