Drie verrassingen in 2020

Drie verrassingen voor beleggers in 2020 volgens fondsmanagers bij Jupiter AM in hun outlook voor 2020.

  1. De Republikeinen laten Trump vallen: Trump wordt niet de Republikeinse kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen volgend jaar. Beleggers, analisten en politieke experts kunnen dit scenario onwaarschijnlijk vinden, maar dat zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die zich Trump nooit als president hadden voorgesteld
  2. Het einde van goedkoop geld: Centrale banken besluiten de kwantitatieve versoepeling (QE) op te geven. Men zou kunnen stellen dat het QE-experiment uitgewerkt is en als de wereldeconomie blijft verzwakken we de introductie van alternatieve stimuleringsmaatregelen kunnen zien.
  3. Waarde komt weer in de mode: Nauw verbonden met de aanhoudende wereldwijde vertraging en het potentieel voor nieuwe stimuleringsmaatregelen is het vooruitzicht van een terugkeer naar waarde. Wij denken zelfs dat deze rotatie een belangrijk kenmerk van de aandelenmarkten in 2020 zou kunnen zijn. Om dit te laten gebeuren, moeten de obligatierendementen stijgen.

Drie verrassingen in 2020

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
december 04 12:54 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen