E-yuan goed voor Prosus (aandeel nog niet kopen)

Prosus kan volop profiteren van de koppeling die wordt gemaakt tussen de e-yuan en WeChat van Tencent, waarin Prosus een belang heeft.

De e-yuan is niets anders dan een gedigitaliseerd versie van het Chinese geld. Dat ze worden gekoppeld aan het systeem van WeChat is niets anders dan logisch. Het is nog onduidelijk wat de wisselwerking met andere betaalsystemen zal zijn als bankkaarten en het internationale gebruik voor Chinese toeristen.

Prosus steeg gisteren met 5,2%. Vandaag kwam daar 0,4% bij op 78,66 euro. De koers staat boven de bovengrens van de bandbreedte, de RSI nadert de gevaarlijke grens van 70 en op 80 euro ligt een zware historische weerstand. Dat zijn geen uitnodigen om het aandeel nu te kopen.

E-yuan goed voor Prosus (aandeel nog niet kopen)

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
januari 13 09:30 2022 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen