Een e-Cash handenvol met kansen

De coronacrisis heeft net als in 2008 en begin deze eeuw andermaal duidelijk gemaakt dat een beurscrisis een prachtig instapmoment is. De stemming op de aandelenmarkten wordt sterk gesteund door de lage rente.

Een e-Cash handenvol met kansenHet is dus tijd om op zoek te gaan naar kansen. Goeroes noemen handenvol met kansen. Natuurlijk zitten daar veel techaandelen bij als Nvidia, een tip van Martine Hafkamp van Fintessa. Maar ook Bob Homan (ING), beroepspessimist Cees Smit (Today’s Beheer), Martijn Rozemuller (VanEck) en San Lie (ASN) geven hun visie op wat je wel en niet moet kopen.

Tips

De tips worden wel geplaatst tegen de achtergrond van een moeilijke economische periode. Dat kan voor onaangename verrassingen blijven zorgen.

Maar waarom bang zijn? In de afgelopen maanden zijn de financiële markten op hetzelfde moment getroffen door vier afzonderlijke, maar met elkaar samenhangende crises: een gezondheidscrisis, een economische crisis, een liquiditeitscrisis en een energiecrisis. AEX, Dow Jones en andere markten blijven op zoek naar hogere niveaus.

Klik hier om de e-Cash te bekijken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
mei 23 07:20 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen