Eerste editie Bull Day een groot succes

Met een ferme gongslag ging afgelopen vrijdag de allereerste editie van Bull Day van start; een nieuw event voor beleggers die op zoek zijn naar visie, kansen en tips. Vele beleggingsgoeroes, beursexperts en -analisten zorgden ervoor dat de bezoekers deze dag volledig geïnformeerd naar huis gingen.

Eerste editie Bull Day een groot succesBull Day is een dag voor zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als spaarders, ondernemers en natuurlijk de belegger zelf. Bull Day biedt hen een combinatie van educatie en duiding via masterclasses, talkshows, snelcursussen en een beursvloer vol exposanten. Vele beginnende én gevorderde beleggers ontmoetten vrijdag tientallen beurs- en beleggingsexperts in 1931 Congrescentrum te ‘s-Hertogenbosch.

Eind vorig jaar was het nog allemaal kommer en kwel op de beurs. Gelukkig viel het voorjaar op de beurs vroeg dit jaar. Bull Day zette deze bullmarkt gewoon door. De hele dag door gaven beleggingsgoeroes als Martine Hafkamp, John Beijer, Willem Middelkoop en Nico Bakker Gouden Tips.

Ook interessant was het plenaire programma, de Bull Day Experience. Onder leiding van dagvoorzitter Michiel van Vugt deelden Bob Homan (ING Bank), Elwin de Groot (Rabobank), Ralph Wessels (ABN Amro) en Ivo Kuiper (Van Lanschot) hun macro-economische visie. Bovendien wijdde Hilde Veelaert (Actiam) uit over de voordelen van impactbeleggen en vertelde Peter Siks van BinckBank hoe je het beste je pensioen kunt aanvullen middels beleggen.

Verdieping

Voor de bezoekers die echte verdieping wilden, waren er diverse masterclasses. Onder meer Cees Smit (Today’s Vermogensbeheer), Martijn Rozemuller (Think ETF’s | Van Eck), Christophe Cox, (Commerzbank), John Beijer (Turbotrends) Peter Abma (OHV Vermogensbeheer) en Maarten Post (Stichting ZZP Nederland) lieten hun licht schijnen over actuele beleggingsthema’s. Ook thema’s als beleggen in hoogrentende mkb-leningen en vastgoed kwamen aan bod. Verder waren er diverse snelcursussen en korte talkshows met inspirerende gasten en interessante onderwerpen.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
maart 25 09:25 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen