Exclusief programma BeleggersFair voor VIP-leden Bull Up

Speciaal voor VIP-Leden van Bull Up is er op de BeleggersFair op 25 november een exclusieve meet-and-greet met Alexander Sassen van Elsloo van Sassen Research en Paul de Koning van Neways Electronics International NV.

Conferentie-bijeenkomst-aaba71116f1c4c3390dbfa2e2bf82728a005c323Alexander Sassen is als geen ander in staat de actuele ontwikkelingen in de wereldeconomie te duiden en te vertellen waar de kansen liggen.

Paul de Koning is CFO van Neways Electronics. Een bedrijf dat genoteerd is aan de Amsterdamse effectenbeurs. De onderneming is niet erg bekend bij het brede publiek. Hij vertelt de VIP-leden van Bull Up in deze exclusieve sessie dat dit niet terecht is.

Deze sessie duurt van 10.30 – 11.15 uur.

Deelnemen aan deze interessante sessie?

Bent u VIP-lid van Bull Up? Dan wordt u morgen persoonlijk benaderd voor deze exclusieve sessie via een mailing. Voor u is de deelname gratis.

Bent u nog geen VIP-lid, maar wilt u wel naar deze sessie? Dan kunt u hier upgraden.​

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
november 16 15:04 2016 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen