Ga de DAX long en de AEX short

De AEX (440,11) valt aan een verdere correctie niet meer te ontkomen. De marge van de bandbreedte staat onder druk en de RSI is redelijk snel op weg naar een doorbraak van de 50.

Op basis van de opgaande beweging die medio februari is ingezet, kan de eerste steun worden berekend op 425. De ondergrens van de bandbreedte ligt daar nog iets boven, maar kan gemakkelijk dalen tot het steunniveau. De AEX kan dalen naar 404 als de steun van 425 wordt doorbroken.

Door de dalende olieprijs staat de AEX in de premarket sterker in de min met een verlies van 0,9% dan de DAX met een verlies van 0,7%. Wie gelooft in een kortstondige correctie en een verdere daling van de olieprijs, kan de volgende gedurfde combinatie doen: ga de DAX long en de AEX short.

Ga de DAX long en de AEX short

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
AEX
  Categories:
april 01 08:27 2016 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen