Vlog: Mooie koerskans voor Unibail

Unibail-Rodamco-Westfield mag niet ter waarde van 3,5 miljard euro aan nieuwe effecten uitgeven. Nederlandse aandeelhouders hebben tegen een aandelenemissie gestemd.

De onderneming zal nu schoon schip moeten maken door al dan niet versneld een deel van de portefeuille af te stoten. Wellicht is dat niet eens nodig als er een betrouwbaar coronavaccin is. Het moment komt dan snel dichtbij dat mensen weer ‘ouderwets’ kunnen winkelen, hoewel er wel rekening mee zal moeten worden gehouden dat meer mensen meer online zullen kopen.

Het aandeel Unibail begint op 42,37 euro een prachtige charttechnische herstelkandidaat te worden. Nico Bakker tipte het aandeel tijdens de BeleggersFair. Charttechnisch ziet het er mooi uit. De RSI staat laag, wat een aanwijzing is dat de koers nog een flink stuk kan stijgen. Een eerste belangrijke weerstand ligt net iets beneden de 70 euro op basis van de daling in 2020. Een tweede weerstand ligt rond de 105 euro.

Geen emissie voor Unibail, wel mooie koerskans

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
november 10 09:23 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen