Vlog: ABN Amro kan met 161% stijgen

Unibail Rodamco, Galapagos en RS Shell behoren tot de sterkste dalers over de afgelopen 3 maanden. Wat is de gemeenschappelijke factor?

Het antwoord op dit vraag is simpel: een hoopgevende droom die uit elkaar spat als een zeepbel. Hierdoor zijn de koersen van deze 3 aandelen over de afgelopen 3 maanden met meer dan 25% gedaald.

De verliezen zijn een indicatie voor hoe kwetsbaar aandelen momenteel zijn voor structurele tegenvallers. Die risico’s zijn nog niet verdwenen, want door een reset van economische waarden en normen kan nog van alles gebeuren. Banken hebben aangetoond dat ondernemers hardleers zijn, want beleggers worden geconfronteerd met de ene na de andere witwasaffaire.

Bij de financials zijn Aegon en de ABN Amro de grote verliezers met een koersdaling over de afgelopen 3 maanden van 13% tegen een verlies voor ING van 4% en een kwetsbare winst voor ASR en NN.

De Winnaar

Qua potentie zouden beleggers het beste kunnen kiezen voor ABN Amro. De koers kan me 161% stijgen naar de bovengrens van de bandbreedte op weekbasis, zo blijkt uit een scan met MetaStock. Aegon en ING bieden een potentie van iets meer dan 90%, ASR komt niet verder dan 31% en NN moet het doen met een potentie van 17%.

Gemeenschappelijke factor Uni-Rodamco, Galapagos en Shell

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
oktober 06 08:15 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen