Google wil Android aanpassen voor China

Google, dochter van Alphabet, wil met een gestripte versie van Android komen voor de Chinese markt in de hoop dat hierdoor de deuren weer voor haar open gaan.

Ook bedrijven als Microsoft doen dat. De zoekmachine Bing is gekuist (zelfs sterker dan Baidu) en via Onedrive voor particulieren kunnen geen bestanden worden gedeeld. Apple weert eveneens bepaalde apps uit haar Store om toegang te houden tot de Chinese markt. Zelf denk ik dat steeds meer landen of entiteiten vergelijkbare eisen gaan stellen als China.

Alphabet noteert 1.238,16 dollar (-0,24%). De koers/winst van 53,6 is bijzonder hoog, maar verdedigbaar voor de ontwikkeling van de markt in de komende 10 jaar. Het koersdoel van analisten is 1.375 dollar.

Google wil Android aanpassen voor China

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
augustus 07 08:05 2018 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen