Video: Gouden Tips Martine Hafkamp

Beursgoeroe Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer) gaf op de BeleggersFair in Amsterdam drie Gouden Tips: Nividia, Iberdrola en Givaudan. Dit zijn volgens haar aandelen voor een goed gespreide portefeuille, waarmee je goed de winter doorkomt.

“Nvidia is altijd duur geweest, maar in augustus had het aandeel een flinke dip. Ik heb ‘m toen opgepakt voor onze klanten. Vroeger kende iedereen dit chipfonds van de spelletjes, zoals Playstation en de Xbox. Maar tegenwoordig worden de chips van Nvidia in allerlei technische ontwikkelingen gebruikt, onder meer in de zelfrijdende auto. Het is een heel fijn bedrijf om op te nemen in een goed gespreide portefeuille.

Mijn tweede tip is het Spaanse Iberdrola. Dit is de wereldleider op het gebied van windenergie. Ze hebben al heel lang geleden hierop ingezet. Iberdrola kent een heel stabiele kasstroom en keert ook een hoog dividend uit. Het past heel mooi in je aandelenportefeuille.

De laatste tip is Givaudan. Een Zwitsers bedrijf en de grootste producent van geur- en smaakstoffen in de wereld. Ze hebben een enorme pricing power en een enorme variatie aan allerlei geurtjes en smaakjes. Ik kan je aanraden om ook dit fonds in je portefeuille op te nemen.”

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
oktober 08 15:13 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen