Gouden tips van de goeroes!

Beursgoeroe Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer) gaf op de BeleggersFair in Amsterdam drie Gouden Tips: Nividia, Iberdrola en Givaudan. Dit zijn volgens haar aandelen voor een goed gespreide portefeuille, waarmee je goed de winter doorkomt.

“Nvidia is altijd duur geweest, maar in augustus had het aandeel een flinke dip. Ik heb ‘m toen opgepakt voor onze klanten. Vroeger kende iedereen dit chipfonds van de spelletjes, zoals Playstation en de Xbox. Maar tegenwoordig worden de chips van Nvidia in allerlei technische ontwikkelingen gebruikt, onder meer in de zelfrijdende auto. Het is een heel fijn bedrijf om op te nemen in een goed gespreide portefeuille.”

Nog geen lid van de Bull Up Beleggersclub? Join the Club.

Bekijk hieronder de video:

Beursgoeroe John Beijer (TurboTrends) gaf op de BeleggersFair in Amsterdam drie Gouden Tips: Aegon, ArcelorMittal en Fugro.

“Aegon heeft het zwaar. Recent bleek dat de solvabiliteit in ons land onder druk stond. Maar Morningstar heeft gezegd dat het aandeel op de huidige niveaus interessant is”, zo stelde Beijer. “De huidige dip zie ik als een goed koopmoment. Het biedt kansen voor de lange termijn.” Voor de verzekeraar heeft Beijer een koersdoel van 5,50 euro.”

Bekijk hieronder de video:

Technisch analist Nico Bakker, verbonden aan BNP Paribas, gaf op de BeleggersFair in Amsterdam drie Gouden Tips: AEX, Aalberts en ING.

“We gaan bij de AEX de aanval inzetten op de 580 punten en als we die uitnemen, gaan we naar de 586. Uiteindelijk gaan we, niet schrikken, naar de 670 punten. Ik zeg alleen niet wanneer dat gebeurt. We zijn wel op weg naar hogere niveaus. Vergeet niet dat we aan de vooravond staan van het vierde kwartaal en dat is historisch gezien het beste kwartaal van elk jaar.”

Bekijk hieronder de video:

Beursgoeroe Geert-Jan Nikken (TradeIdee, LeoMont) gaf tijdens de BeleggersFair in Amsterdam drie Tips: ASML, ING en Fugro. Opvallend was dat hij verwacht dat ING en Fugro niet zullen stijgen, maar juist zullen dalen.

“Ik heb vorig jaar ASML als Gouden Tip gegeven. Het aandeel stond toen op 151 euro. Inmiddels is de koers opgelopen naar 225 euro. Maar ik herhaal ASML als Gouden Tip, omdat de herstelbeweging van het fonds nog steeds intact is. Die trend is overigens al jaren opwaarts gericht. Op basis van technische analyse heb ik als koersdoel voor ASML 240 euro.”

Nog geen lid van de Bull Up Beleggersclub? Join the Club.

Bekijk hieronder de video:

 

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
oktober 09 09:00 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen