Iedereen staat op verlies. Bijna iedereen

Waarschijnlijk heb je het wel gemerkt. Het was een zeer interessante beursweek.

Vorige week eindigde de AEX op een stand van 682. Maandag opende de beurs al fors lager op 670 punten. De dag eindigde op een stand van 661 punten. Dinsdag daalden we verder naar 652 punten. Woensdag, een belangrijke dag in verband met het Amerikaanse rentebesluit, was de enige positieve dag van de week. De AEX noteerde een slotstand van 663. Donderdag werd dat volledig teniet gedaan en sloten we fors lager op 638 punten. Vrijdag gingen er nog een paar punten vanaf en sloten we de week af op een stand van 635 punten.

De Amsterdamse beurs sloot in één week uiteindelijk 6.8% lager.

FD 17-6-2022

Andere beurzen lieten een vergelijkbaar beeld zien.

Finviz 1 week performance world verlies in 1 week

En niet alleen aandelen daalden deze week. Alles daalde. Zo vielen in de cryptohoek grote klappen. Hoog dividendbeleggen? Ook geen goed idee. Goud dan? Helaas. Zelfs met contant geld ging je er door de inflatie op achteruit.

Hieronder een overzicht van verschillende beleggingsmogelijkheden en hun performance van afgelopen week:

Verlies in 1 week – ETF ticker in brackets

Spreiden had weinig zin.

Als je een abonnement hebt op een van mijn optiesystemen, dan had je deze week wel winst gemaakt. Net als vorige week overigens. En de week daarvoor. En de week daarvoor ook….

Ook in deze tijden presteren de systemen zoals verwacht. Deze week hadden we een rendement van 0.6% voor het AEX Weekoptie Systeem. Het Eurostoxx50 Weekoptie systeem behaalde deze week een plus van 0.7%. En het AEX Dagoptie Systeem staat op +0.9%. Nu lijken dit kleine percentages, maar om je een idee te geven: op jaarbasis gaat het dan om resp. 31%, 36% en 47%. De outperformance ten opzichte van de AEX is op weekbasis ook het vermelden waard, want de systemen deden het deze week al snel 8% beter dan de AEX.

Ook nu blijkt dat de systemen geld verdienen bij een stijgende, dalende en gelijkblijvende beurs.

Gaat de beurs nog verder dalen? Dat zou best kunnen. Ik blijf mijn systemen volgen en ga ook komende week weer voor winst.

Volg je mijn systemen nog niet en wil je ook starten met elke week geld verdienen? Neem dan een abonnement!

Je hebt geen kennis van opties nodig en het kost je slechts één minuut per week.

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 23 13:23 2022 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bram Voermans

Bram Voermans is eigenaar van ElkeWeekGeld.nl. Daar bied hij abonnementen op zelf ontwikkelde optiesystemen aan. Daarnaast geeft hij optiecursussen.

Toon meer artikelen