Vlog: Kansen Unibail Rodamco (en anderen)

Aperam, Fugro, Vopak, Unibail Rodamco en Vastned Retail publiceren morgen hun kwartaalbericht.

Charttechnisch, zo blijkt uit een scan, zou Unibail Rodamco wel eens de grootste verrassing van de dag kunnen zijn. De koers van 47,71 euro staat zelfs beneden de ondergrens van de bandbreedte van 48,02 euro. Voor traders biedt dat kansen om vooruit te lopen op een positieve reactie. Daarentegen moet men Vastned Retail snel vergeten. De koers van 21,30 euro staat boven in de bandbreedte.

Aperam, Fugro en Vopak bieden een potentie van 4-8%. Fugro zal menigeen niet tot de verbeelding spreken vanwege de steekpenningen die in het verleden zijn betaald. Het zou de onderneming sieren daar definitief mee af te rekenen en een verbale en juridische beoordeling na te streven. Aperam blijft als innovatieve producent van roestvrijstaal tot de verbeelding spreken. Bij Vopak zal vooral moeten worden gekeken naar de bezettingsgraad van de terminals vanwege het effect op de marge.

Kansen Aperam, Fugro, Vopak, Unibail Rodamco en Vastned Retail

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juli 28 06:02 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen