Kanshebbers in de wereld van metaverse

Beleggers hoeven de inventiviteit van de ETF-aanbieders niet te missen door zelf te investeren in de sterk opkomende categorie metaverse. Men kan ook zijn eigen mandje samenstellen.

Metaverse ETF’s zijn gewild onder particuliere beleggers. In Zuid-Korea staan er 8 genoteerd met een vermogen van 1 miljard dollar. De aandelen die vooral worden aangehouden zijn gerelateerd aan techbedrijven en producenten van chips.

Het onderstaande lijst gaat verder dan deze twee sectoren. Het gaat ook over betalen, netwerken en clouddiensten. Metaverse moet door beleggers vooral worden als een plek waar van alles bij elkaar komt: thuis, op het werk en op vakantieplekken. Natuurlijk willen sommige bedrijven als Meta (Facebook) alles naar zich toetrekken, maar de wil om een bedrijfskolom over te nemen is eerder een bedreiging dan een kans. Technieken liggen al voor het oprapen om virtueel kleren te passen en ze online te bestellen, af te rekenen en een afspraak te maken voor bezorging.

Scan op dagbasis van bedrijven die iets te maken kunnen hebben met metaverse

Kanshebbers in de wereld van metaverse

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
februari 15 08:21 2022 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen