Vlog: Kansrijke Regio- en Sector-ETF’s

Een scan van circa 100 sector- en regio-ETF’s wijst uit dat beleggers de bakens moeten verzetten van de vertrouwde indices als AEX en Dow Jones naar oosterse gebieden als Turkije, Zuid-Korea, Japan, Taiwan en China.

De ontsluiting van de economie biedt ook kansen. De iShares Stoxx Europe 600 Travel & Leisure scoort een potentie van 13,2%. Vertrouwen in groei betekent ook dat men meer goud gaat kopen, wat tot uitdrukking komt in de potentie van 12,6% voor de L&G Gold Mining ETF. VanEck Semiconductor kan profiteren van het tekort aan chips; de potentie bedraagt 12,3%.

Wellicht worden nieuwe ETF-achtige producten als bitcoin en ethereum gemist. Dat heeft te maken met de prijshistorie van deze producten. Die is te kort voor deze charttechnische benadering.

Kansrijke Regio- en Sector-ETF’s

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 03 09:10 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen