Koersknal Prosus en wachten op ECB

Met een knallende koersstijging heeft Prosus haar beursentree gemaakt op Euronext Amsterdam. In korte tijd noteerde het aandeel op 76 euro 30% meer dan de referentiekoers. Het is ook een van de meest verhandelde aandelen. Prosus is het investeringsvehicle van het Zuid-Afrikaanse technologieconcern Naspers. Het bedrijf heeft belangen in onder meer het Chinese techbedrijf Tencent. Op GSMarkets.nl staan Turbos en Traders op Prosus genoteerd.

De bewegingen op de Amerikaanse markten vallen dood. In de premarket staan de S&P en Nasdaq vrijwel onveranderd. De Dow Jones staat +0,12%. Het is wel positief dat de trend voor de S&P (2.979.39) stijgt. Europa doet met momenteel een stuk beter: FTSE +0,9%, DAX +0,7% en AEX +0,6%. Het is wachten op het besluit van de ECB.

Koersknal Prosus en wachten op ECB

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
september 14 01:04 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen