Vlog: KPN nog ongevoelig voor concurrentie Delta

KPN sloot gisteren 0,61% hoger op 2,79 euro, het hoogste niveau sinds 6 mei.

Investtech: “Het aandeel is hiermee 19 van de laatste 25 dagen gestegen. Technisch ziet het er ook goed uit. Het aandeel is trendmatig positief op de middellange termijn. Een verdere stijging is waarschijnlijk.”

KPN is niet gevoelig voor het plan van telecombedrijf Delta om het aantal aansluitingen op hun glasvezelnetwerk te laten stijgen van 0,9 miljoen nu naar 2 miljoen in 2025. “Het nieuwe netwerk van Delta wordt uitgerust met een technologie waarop internetsnelheden van 10 gigabit per seconde mogelijk zijn. KPN biedt op zijn glasvezel nu snelheden tot 1 gigabit, net als Ziggo op de kabel”, schrijft het FD.

Het aandeel KPN staat momenteel hoog in de bandbreedte. De RSI nadert het niveau van overbought. Het aandeel noteert 16,3 keer de voorspelde koers/winst.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
augustus 03 07:00 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen