Markten winnen aan kracht. Waar liggen de kansen

Aandelenmarkten beginnen aan kracht te winnen. De AEX ETF is eind juni 3,9% boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde gekomen. Er lijkt dus sprake te zijn van een doorbraak.

Ook andere op ETF’s gebaseerde sectoren hebben hun afstand vergroot op het 200-daags gemiddelde. De sterk ontwikkelende ETF’s zijn communicatie, gezondheid, biotech, retail en technologie. Deze hebben allemaal een impuls gekregen door de coronacrisis.

Andere markten zullen volgen als Indonesië, Brazilië, Spanje en Italië. Het is opvallend dat de S&P 500 Growth eerder is uitgebroken dan de S&P 500 Value, want een signaal is dat beleggers in een bijzonder vroeg stadium van de coronacrisis zijn gaan inspelen op een economisch herstel en een nieuwe fase van groei.

ETF Selectie

Markten winnen aan kracht. Waar liggen de kansen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 30 08:42 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen