Nasdaq: Dubbele top op 7.600. MarkMobius verwacht beurscorrectie van 30%

De chart voor de Nasdaq (7.156,29) wekt op basis van de Bollinger Bands dat de gevormde top in de buurt van de 7.600 moeilijk kan worden doorbroken.

Het kan dus geen kwaad om enigszins op de hoede te zijn, daarvoor blijft VS-president Trump te onrustig. Vandaag zullen de nodige cijfers worden gepubliceerd. De verwachtingen geven aan dat het goed blijft gaan. Goldman Sachs heeft het net als andere financials goed gedaan. Het kwartaal is afgesloten met een winst van 6,95 dollar tegen een verwachting van 5,58 dollar. Economische cijfers geven aan dat net als elders in de wereld de groei van de industriële productie wat lijkt af te nemen. In de premarket duidelijke plussen: S&P en Nasdaq +0,45% en Dow Jones +0,70%.

Nasdaq: Dubbele top op 7.600. MarkMobius verwacht beurscorrectie van 30%

Mark Mobius, de 81-jarige beursgoeroe, voorheen in dienst van Franklin Templeton, verwacht een correctie op de Amerikaanse aandelenmarkten van 30%. “De winsten van de afgelopen twee jaar zullen daardoor worden weggevaagd. Het is wachten totdat de trekker wordt overgehaald.”

Nasdaq: Dubbele top op 7.600. MarkMobius verwacht beurscorrectie van 30%

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
april 17 13:51 2018 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen