Ontevreden reactie RD Shell niet terecht

Beleggers zijn niet tevreden over de winstontwikkeling bij RD Shell. (Onzin)

Na de publicatie van het kwartaalbericht daalde de koers met 3,1% naar 20,34 euro. De winst over het derde kwartaal op basis van actuele kosten en exclusief bijzondere posten bedroeg 4,1 miljard dollar. Dat is flink minder dan de raming van 5,3 miljard dollar.

Los van de verwachtingen is weinig aan te merken gezien de resultaten van Upstream, Integrated Gas, Oil Products, de daling van de schuldenlast en de ontwikkeling van de vrije kasstroom. Hooguit kan worden gezegd dat analisten te diep in het glaasje van hun verwachtingen hebben gekeken.

Als de teleurgestelden zijn uitgehuild, kan de koers de opgaande weg hervatten. De eerste belangrijke drempel ligt rond de 25 euro. Dat is wel 23% boven de huidige koers.

Ontevreden reactie RD Shell niet terecht

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
oktober 28 11:35 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen