Vlog: Pharming biedt potentie van 26%

Pharming heeft eerder dan verwacht goedkeuring gekregen van de Europese Commissie om Ruconest voor kinderen op de markt te brengen.

Het medicijn voor de behandeling van acute erfelijke angio-oedeem-aanvallen (vochtophoping door genetische afwijking) al goedgekeurd in Europa voor volwassenen en adolescenten. CEO Sijmen de Vries. “Deze goedkeuring stelt ons in staat om de meest kwetsbare patiënten te behandelen en onderstreept nog eens de veiligheid en werkzaamheid van Ruconest.”

Het aandeel noteert 1,27 euro. De koers kan stijgen tot boven de 1,60 euro bij een succesvolle aanval op de weerstand van 1,33 euro. Dat zou een stijging betekenen van 26% vanaf het huidige niveau.

Pharming biedt potentie van 26%

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
april 30 08:30 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen