Vlog: Philips niet twijfelen maar kopen

Philips publiceert maandag de kwartaalcijfers. Kopen?

Op 39,23 euro wordt Philips verhandeld tegen 32,4 keer de winst. Gezien de kwaliteit van de onderneming mag dat hoger zijn, maar dan moet er wel voldoende perspectief zijn op groei.

De onderneming heeft vorig jaar volop geprofiteerd van de coronacrisis met een verhoogde afzet van medische apparatuur. Alleen met voldoende ingebouwde technologie zal Philips de voorsprong op andere aanbieders kunnen behouden.

Verwachtingen

Analisten gaan uit van een jaarwinst van 1,88 euro. Hun koersdoel is 51 euro. In april noteerde het aandeel al tegen dat prijsniveau. Daarna volgde een correctie van 23%.

Indicatoren geven aan dat de koers is doorgeschoten. Het aandeel noteert onderin de bandbreedte bij een bijzonder lage RSI. Dat zijn wel hele mooie lokroepen om in te spelen op een positieve reactie op het kwartaalbericht.

Philips niet twijfelen maar kopen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juli 22 08:08 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen