Vlog: PostNL is een knaller

PostNL schoot gisteren met 17,96% omhoog naar 1,71 euro.

Investtech: “De vorige keer dat het aandeel net zoveel steeg was op 7 juli 2014, toen de stijging 18,59% was. Het aandeel is hiermee 17 van de laatste 24 dagen gestegen. Er was bovendien een hoge omzet. Totaal werd er voor ongeveer 47 miljoen euro in het aandeel gehandeld, wat vijf keer zoveel is als de normale omzet per dag.”

De koersstijging heeft te maken met de meevallende toename van de pakketbezorging. Het aandeel is niet extreem duur met een koers/winst van 13 en een koers/omzet van 0,24. Het heeft er dus veel van weg dat te veel negatieve verwachtingen in de koers zitten verdisconteerd. De trend staat op het punt om te buigen van een daling naar een stijging.

PostNL is een knaller

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 18 07:27 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen