Randstad is het meest kansrijke aandeel binnen de AEX

De Europese aandelenmarkten zullen vandaag hoger openen. In de premarket staan de indices op winst oplopend tot 1,2%. Randstad is het meest kansrijke aandeel binnen de AEX.

randstadDe AEX staat er fractioneel beter voor dan de DAX, maar de Nederlandse beurs liep gisteren achter bij de rest van Europa.

In de VS worden vandaag belangrijke cijfers bekend gemaakt over de ontwikkeling van de inflatie en de consumptieve bestedingen. Beide cijfers trekken aan. Als ze hoger zijn dan verwacht kan dat een nadelig effect hebben op de renteverwachting, maar dat kan worden getemperd als gesprekken over Brexit tussen politieke leiders tot een ongewenste verhitting leiden.

Vooralsnog is iedereen eensgezind. Het VK moet ‘bloeden’ voor de beslissing van het volk.

Het is positief dat de AEX (417,51) zich weer keurig is gaan bewegen binnen de bandbreedte op dagbasis. Ook de RSI kruipt omhoog. Het is wachten op een doorbraak.

Randstad is het meest kansrijke aandeel binnen de AEX

Een minpuntje is dat de bovengrens van de bandbreedte beneden de top van april dreigt te komen. Dat wijst op een beperking van de opgaande beweging.

Randstad is het meest kansrijke aandeel binnen de AEX

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 29 08:28 2016 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen