Randstad kansrijk, maar is niet de mooiste herstelkandidaat

Randstad sloot gisteren op 45,43 euro met een verlies van 0,57%. Investtech signaleert dat het aandeel de afgelopen week met 7,02% is gedaald.

Maar dat is nog geen reden om Randstad te kopen. “Het aandeel genereerde een verkoopsignaal bij de doorbraak van de steun bij 45.53 euro in een dubbele-top patroon. Een verdere daling tot 40.70 euro in de loop van drie maanden is waarschijnlijk.” Dat zou neerkomen op een daling van ruim 10%. Toch moeten beleggers zich afvragen of deze prognose niet te somber is. Het aandeel test de low van juni bij een lage RSI (oversold) en een prijsmomentum dat alleen maar aan kracht kan winnen.

Randstad is over de afgelopen 12 maanden met 16,3% gedaald. Binnen de AEX hebben de volgende aandelen het slechter gedaan: ArcelorMittal -46,8%, Unibail-Rodamco -31,8%, ING -21,6%, Aegon -19,5% en ABN Amro-19,4%. Dit zijn allemaal mooie herstelkandidaten in een stijgende markt.

Randstad kansrijk, maar is niet de mooiste herstelkandidaat
Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juli 11 07:54 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen